Betalning & Leverans

Betalning

PRISER OCH MOMS

De priser vi har på vår sajt är inklusive 25% moms. Momsen är inkluderad i totalkostnaden som du ser i kassan. Undantag finns om du är företagskund. Ändras momsen så förbehåller vi oss rätten att ändra på priserna motsvarande ändringen. Prisjusteringar kan även ske när som helst utan förtida avisering.

FELAKTIGA PRISER

Vi har över tvåhundra produkter i sortimentet och i vissa enstaka fall kan ett pris bli felaktigt. Om du köpt en produkt till ett uppenbart felaktigt pris kommer vi att kontakta dig och vi förbehåller oss i dessa fall rätten att justera priset, samt debitera mellanskillnaden. Alternativt låta dig ångra köpet samt få återbetalning. Vi reserverar oss även för tryckfel och felaktigheter i vår marknadsföring, nyhetsbrev och övrig extern kommunikation. I dessa kanaler gäller samma som för uppenbart felaktiga priser på sajten.

RABATTKODER

Har du fått en rabattkod så anger du denna innan du slutför köpet. Notera att det är ditt ansvar att tillse att ditt pris justeras till det du önskar betala innan du slutför köpet. Rabatter avdrages ej i efterhand.

PRODUKTER OCH TOTALKOSTNADER

Samtliga produkter vi säljer kan brukas i Sverige. Totalkostnad som inkluderar fraktkostnad, eventuella andra avgifter och moms är inkluderat i det totala pris som du ser i kassan. Erbjudanden och rabattkoder är tydligt specificerade i kassan. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.

FRAKTKOSTNAD

Vi debiterar ett enhetspris á 79 SEK för ordrar som ej överskrider 799 SEK. För ordrar över 799 SEK debiteras ingen fraktkostnad. Fri frakt gäller ej företagspaket eller skrymmande varor.

BETALSÄTT

Vi samarbetar med Klarna Bank AB (publ org.nr 556737-0431) och erbjuder bland annat dig att betala med de vanligaste kredit- samt debitkorten, samt Klarnas tjänster 14–dagars faktura och direktbetalning. Vid betalning ingår Klarnas köparskydd.