Vi skapar ditt kök med känsla

Svensktillverkade platsbyggda premiumkök av högsta kvalitet

Vi på SKAPA hem har lång erfarenhet av att designa och bygga platsbyggda kök där inget lämnas åt slumpen. Vi samarbetar endast med handplockade leverantörer för att säkerställa hög kvalité och noggranhet i varje detalj. Med stort engagemang och hög kompetens arbetar vi för att skapa det kök du alltid drömt om. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och leverera ett kök som är skräddarsytt för ditt hem.

LYKKEDAL

Vackert, skräddarsytt och funktionellt

Lykkedal erbjuder skräddarsydda kök med fokus på hög kvalitet och hållbarhet. Med massiva material och platsbyggda lösningar skapas unika köksmiljöer som håller för generationer. Låt ditt kök bli ett mästerverk med Lykkedal!

När du väljer Lykkedal för din köksrenovering får du inte bara högsta kvalitet, utan också en skräddarsydd lösning som passar dina behov perfekt. Varje detalj i ditt kök planeras noggrant och byggs med omsorg för att skapa en unik och stilren helhet. Med massiva material och platsbyggda element blir ditt kök en investering för framtiden.

För att komma till Lykkedals hemsida för mer inspiration, klicka här

Om Lykkedal

Varumärket Lykkedal grundades av Martin Palmé och Anette Olsson Palmé 2013. Företaget och personerna bakom har en rik och spännande historia av kök, design och tillverkning som sträcker sig tillbaka till början av 1990 talet.

Idag har Lykkedal ett rykte om sig att vara utmärkt inom design, tillverkning och installation av vackra handgjorda och måttanpassade inredningar i massivträ för hemmet. Vi tror på framtidssäkring både när det gäller design och kvalitet, så vi tillämpar ett innovativt tillvägagångssätt när det kommer till den traditionella köksskåpsdesignen och tillverkningsprocessen, vi bygger vidare på vårt arv för att skapa inredning för både byggnadsvård och ny modern design.

Vi använder gamla snickerimetoder och använder endast de bästa materialen, välgrundad design och finaste hantverk Vi startade Lykkedal för att vi visste att vi kunde utmana förutfattade meningar och göra saker annorlunda. därför satte vi tidigt upp ett mål, en tydlig vision om att vara en utav de allra bästa i vår bransch.

Att ge en fantastisk upplevelse genom service och kunskap är vår högsta prioritet och vi kommer aldrig att sluta sträva efter att vara bäst på det vi gör. Vi inser att förvandla ditt hem är en personlig och känslomässig resa samt en betydande investering för dig.

Vårt mål är att din kundupplevelse ska vara unik och det är en av anledningarna till att våra kunder rekommenderar oss till sina vänner och kommer tillbaka till oss, om och om igen. Lykkedal drivs än idag som ett familjeföretag med drivna och passionerade medarbetare

Vår process

Kontakta oss

Har du några frågor eller vill boka ett kostnadsfritt hembesök? Använd gärna formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.